Happy Birthday Beto 2018 program


 


HAPPY BIRTHDAY BETO 2018 egésznapos Zumba rendezvény!

Belépő 13EUR, mely egész napra érvényes!

Helyszín: DANZA Racing – 1042 Budapest, Kassai út 31.

* Budapesten, Újpest központban, az M3 metró végállomásánál található.
** Márió orájára korábban váltott belépő egész napra érvényes!

*** Amennyiben már további órákra vásároltál belépőt kérem türemedet, hamarosan értesítelek!

Kedves Résztvevő,

2006 augusztus Balatonfüred, kézilabda csarnok. Üldögélek a lelátón nézem az esti tánc-versenyre készülő párokat. Nem lehet nem észrevenni egy 5 éves párocskát, rendkívül ügyesek. Korábban még nem láttam hasonlót. Ennyire kicsi gyerekek és ilyen fantasztikus mozgás-kultúra. Nem beszélve arról mennyire bájosak. Később kiderül a kislány nyíregyházi a kisfiú győri vagy pécsi vagy valahogy így, de a lényeg a szülők hetente kétszer Budapestre utaznak a gyerekekkel, hogy együtt gyakorolhassanak. Mi ez ha nem versenysport, mégpedig kiélezett. Vedd a legfantasztikusabb tehetséget mint “alapanyag” aztán dolgozz rajta a lehető legkeményebben. A kicsiken ez nem látszik, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne számukra a tánc, amit szemmel láthatóan élveznek is.

Ekkor már túl voltam Koppenhága, London számos salsa klubján. A SOHO ban lévő Bar Salsában mit sem tudtam, hogy a “legmenőbb” tanárok vezetnek be a tánc világába. Csak annyit tudtam alig várom, hogy 17:55 kor belépjek a klubba és megrendeljem a kancsó mojito  mellé az aktuális napi tapas menüt. Egyszóval mióta a tánc világába csöppentem megváltozott az életem, felfedeztem valamit ami más volt mint addig bármi. Félelmetes volt amikor 2017 december 2.-án Máltán Vladimir a CSSF szervezőjének szájából hallottam ugyanezt, ráadásul pontosan a 2012 december 2.- i Gina Grant esemény ötödik évfordulójának napján.

Böjte Zsuzsival két magánóra után Rómában találtam magam, ahol nem kevesebb mint 2000 fő jött össze a bulikra. Akkor maximum 3 másodperc esélyt kaptam a táncra, ennyi idő kellett, hogy a hölgyek felmérjék tudásom, ők a profik miatt érkeztek.

Szóval Balatonfüred vége a tánc gyakorlásnak, kezdődik egy salsa óra. Odalép hozzám egy feltünően csinos, sportos hölgy, akit nehéz lett volna nem észrevenni. Annyit kérdezett lennék e a táncpartnere. Gondolkodás nélkül ugrott ki belőlem a “persze”, gondoltam ha 10 másodpercig húzom már fejlődés. Mivel nem volt ott több ezer profi táncos így a hétvégén maradhattam én a partner. A hölgy Horváth Gréta, rendkívül sokoldalúan képzett edző horvathgreta.hu – (14 éve vagyok tagja a Fitness Company sportoktató iskolának, ahol az aerobik, a csoportos fitness instruktor, a Pilates basic, Plates Gymstick és a személyi edző tanfolyamokon tanítok, OKJ-s felnőttképzési rendszerben. Önálló tanfolyamom a Bailar Aerobik, speciális óratípus, amelyben a dance aerobik és a latin-amerikai versenytáncok alaplépéseit vegyítem.) Később rendszeresen jártam Gréta salsa aerobik óráira majd pedig igazi táncpartnerré léptem elő számos estét táncoltunk át a Hajógyári Szigeten. Utoljára 2012 ben találkoztunk mikor meglátogatta Zumba órámat, melynek “feltétele” annyi volt, utána dobjam haza. Ok, de Siófokra. Ez nem lehetett probléma. Azóta nem is beszéltünk, de ma igen. Gréta egy kerékpár edzői minősítéssel fejelte meg az eddigieket. Igazán inspiráló!

Mindez Faluvégi Andrással folytatott beszélgetés alatt ugrott be. Andrást 12 éve ismerem hisz Ő annak a bizonyos balatoni fesztiválnak a szervezője.

2008 ban jött Beto. Rendkívül hálás vagyok neki! Ezért ünneplem születésnapját, mely folyamat nem fog megszakadni! A rendezvény mérete nem rajtam múlik, a létszámtól függetlenül kiváló hangulatban fogunk bulizni. A Zumba mint szervezet sikeres ennek megfelelően szigorú szabályok szerint működik, nem dédelget senkit. Igaz a dédelgetésre a legjobban teszed ha csupán édesanyádtól számítasz.

A kézilabdás évek alatt megtapasztaltam milyen hatalmas pofonokat kapni, adni. Majd későbbi életem során ezen ismeret azzal egészült ki, hogy a pofonok nem szemből érkeznek, hanem leginkább alattomosan. Nehéz ezt elfogadni, ha a pályán nőttél fel! Az elmúlt bő évem a keziedzo.hu megvalósításával telt. Saját sportágamban kívánom a Zumba program által megismert és sokaknak tovább adott képzési módszereket meghonosítani. Küzdelmes, de hiszek benne.

Pontosan úgy mint Gréta hisz a saját céljaiban. Mivel aerobikot oktat, versenytáncol, salsazik, pilátest oktat és kerékpár edző. Gyakorlatilag minden képeséggel rendelkezik, hogy ZES legyen. Annak idején igyekeztem is erről meggyőzni, cseppet sem érdekelte. Hihetetlen energiát tett saját álmába a Bailar aerobikba. Ezt mindig is tiszteltem!

Mario. A fiú aki Chiléből Izraelbe költözve alapított családot térben és kultúrákban is hatalmas változás. Ő olyan szeretne lenni mint a TESTNEVELŐ tanára volt. Ennyi. Alig várom az újbóli közös bulit!

Ha még olvasod, akkor már minden bizonnyal összezavarodtál. Mit is szeretnék mondani. Zagyvaság ez az egész, de rengeteg mindent még csak meg sem említettem.

Máltán megtapasztaltam milyen 60 fő, 4 évesnek Zumba órát tartani 6 segítővel egy olyan iskolában ahol 1300 gyermek tanul, 85 nemzetből! A világ változik és rendkívül fontos mit adunk tovább a gyermekeknek. Komoly kihívás! A testkultúra magas szintű ismeretére, a közösségben való “működésre” fel kell őket készíteni, ez “alapfelszereltség” kell, hogy legyen. Ebben hiszek, ezért kívánok tenni a jövőben, ehhez keresem társaimat!

Köszönöm a rendezvény oktatóinak, hogy biztosítottak támogatásukról, minden körülmények közötti jelenlétükről! Ez rengeteget jelent számomra!

Kedves Erzsike, Edit, Vivi, Stasia, Mario, Iván, Thomas! Nem kifelejtve Kareszt és a családot aki mindenben mögötte áll. András szuper, hogy az idei rendezvény a Danzában kap otthont, remélem mindez segíti majd, hogy az új terem minden nap tele legyen!

Elnézést azoktól akiket meg sem említettem, rengetegen vagytok!

Grundmann Béla ZIN Zumba oktató 2009 óta

A program:

11.00 – 11.50 Erzsike&Mario
12.00 – 12.50 Danza – részletek hamarosan 
13.00 – 13.50 Thomas
14.00 – 14.50 Stasia
15.00 – 15.50 Iván
16.00 – 17.20 Vivi&Béla beugró András 🙂 
17.30 – 18.20 Edit
18.30 – 20.00 Mario
2018 március 18. Horvátország belépő itt. A horvátországi helyszín itt.

A képekre kattintva megvásárolhatod belépődet, belépőidet.

Happy Birthday Beto 2018 Hungary 10.00-20.00 egésznapos Zumba rendezvény

Szeretettel várunk egy vagy két fantasztikus napra, pontosabban kettőre!

Tarts velünk Horvátországba! Mi ott leszünk: Mario, Ádám, Béla, Iván és Thomas!

Happy Birthday Beto 2018 Croatia Mario Gutierrez ZES